Black and White is alles behalve zwart wit! Geef uw communicatie in onze handen en ze krijgt kleur,
dit is kort samengevat de essentie van ons bedrijf!

Corporate

Missie

De meest indrukwekkende campagne is niet noodzakelijk de meest doeltreffende. Als er één kwaliteit is die onze vakspecialisten in huis gemeen hebben, dan is het gezond verstand. We houden van een gestructureerde aanpak en nemen correctheid, flexibiliteit en efficiëntie heel ernstig. Onze creatieve geesten geven we de nodige ruimte, zodat zij voor u kunnen scoren met een gevleugeld idee.

Black and White Company voelt zich thuis in verschillende sectoren: van de voedingsindustrie tot de metaalsector en van de medische tot de textielwereld. In overleg met onze klant bedenken en ontwikkelen wij in eigen huis de gepaste communicatiemix uit onze vier pijlers: graphic design, advertising, webdevelopment en multimedia. Met onze ervaring, onze veelzijdigheid en gedrevenheid zijn we uitstekend gewapend om uw campagne de hoogst mogelijke ogen te laten gooien.

Communicatieplannen? Kom eens voelen of het klikt met Black and White Company. Eén ding zal u meteen merken: onze mentaliteit is allesbehalve zwart-wit!