Black and White Company is een full service communicatiebureau.

 

 

 

 

Onze deur staat altijd open voor talent dus solliciteer gerust spontaan en overtuig ons van jouw ervaringen en ambities! Solliciteren kan per mail: joke@blackandwhitecompany.be.

Enthousiaste web developer gezocht!

Functieomschrijving:

Black and White Company is een full-service reclame- en communicatiebureau en staat steeds open voor sterke profielen om onze webafdeling te versterken.

In een team van specialisten ben je verantwoordelijk voor programmatie,opvolging en onderhoud van websites en web applicaties. Je denkt mee met de wensen & doelstellingen van onze klanten, beoordeelt die en weet altijd een creatieve oplossing te vinden. Heb je bovendien ook voeling met serverbeheer? Dan ben je helemaal de persoon die wij zoeken!

Jouw profiel:

HTML 5, CSS 3, PHP, MySQL en Photoshop kennen geen geheimen voor jou. Je bent pas afgestudeerd en hebt een Bachelordiploma op zak of gelijkwaardig door ervaring. Kennis van Javascript en libraries (Jquery).

Wij bieden:

Wij bieden jou een voltijdse en afwisselende job aan binnen aangename werkomgeving met ruimte voor groei. Zin voor initiatief, teamplayer en betrokkenheid zijn competenties die jouw persoonlijkheid typeren. Tegenover jouw inzet en motivatie staat een aantrekkelijk salarispakket.

Herken jij jezelf in dit profiel? Aarzel dan niet en stuur uw sollicitatie met motivatiebrief naar joke@blackandwhitecompany.be.