Digitale marketing

Social media - SEO - SEA - Content Marketing - Analytics

Door je publiek zinvolle content te geven, in te spelen op hun vragen en onderliggende behoeftes, creëren we dialoog in tijden van massacommunicatie. Dit "gesprek" met je klant zorgt voor betrokkenheid en actie.

Icon

Icon Crosshair Social media

Op social media tonen we je identiteit, bouwen we aan een community en maken we je bezoekers fans.

Icon Crosshair SEO - SEA

Met SEO zorgen we ervoor dat de meest frequente zoekwoorden jou en je boodschap snel bij de juiste doelgroep brengen. Maar vooral omgekeerd. Door SEA adverteren we gericht online om je specifieke doelgroepen te bereiken.

Icon Crosshair Content Marketing

Sterke inhoud die aansluit bij en inspeelt op de wensen van de mensen. Kwalitatief sterke en relevante content die we doelgericht delen op diverse kanalen. Content die aandacht trekt en voor conversies zorgt. Paid, owned en earned media combineren we voor het sterkste resultaat.

Icon Crosshair Analytics

De analyse van erg uiteenlopende data, gegevens en statistieken, krijgen we inzicht in het (online) gedrag van je bezoekers. De interpretatie van de gegevens laat ons toe de vinger aan de pols te houden.

Doelgericht creëren onze content marketeers specifieke inhoud die ze op de juiste kanalen voor je delen. Met alle gevolgen van dien. De goeie.

De voordelen van Digitale marketing
voor jouw bedrijf

Uniek

Een unieke stem die klinkt zoals ze hoort te klinken. Om te bereiken wat ze moet bereiken.

Brand Identity

De manier waarop we aan content marketing doen, is trouw aan je huisstijl.

Structuur

Met een duidelijke, vaste planning brengen we structuur in de content die we verspreiden. Het leuke aan die structuur is net dat ze ruimte genoeg laat voor spontaniteit.

Interactie

Je social posts zijn kansen om het gesprek aan te gaan met je publiek. Een waardevolle bron om gratis info van je publiek te krijgen.

Volgende service

Web

Website - Webshops - Interactive marketing

Voor velen de eerste kennismaking met je bedrijf. Je website, dat moet jij zijn. In digitale versie, maar met evenveel passie en uitstraling. De open armen waarmee je iemand ontvangt in het echt, zo moet je site zijn.

Jouw content in de markt zetten?

Maak een afspraak. We zetten je marketingtrein op de rails zodat reizigers dringen op het perron.

Terug naar boven