Strategie

Communicatieplan - Stijlbepaling - Actieplan

(Re)branding, in de markt zetten van een product, aanboren van nieuwe markten … Alles begint met een uiteenzetting binnen een groter geheel om de kans op succes te verhogen op korte, middel en lange termijn. Een goed begin is al het halve werk.

Icon

Icon Crosshair Communicatieplan

Je bedrijf brengen we in de juiste context in kaart. We dagen je uit kritisch de identiteit, waarden, doelgroepen, ja, zelfs je businessmodel onder de loep te nemen. Deze uitdaging durven aangaan, maakt het vervolg krachtiger en correcter.

Icon Crosshair Stijlbepaling

Met het gedetailleerde communicatieplan gaan we aan de slag. We bepalen de stijl die matcht met de identiteit van je bedrijf. Een extreme make-over? Niet noodzakelijk. Een nieuwe of toegevoegde waarde? Dat zeker.

Icon Crosshair Actieplan

Wat we je geven is een dressing vol kleren op maat van je bedrijf gesneden. Maatpakken én casual kledij. Zo ga je altijd goed gekleed. Op elk moment, op elk kanaal en met de juiste boodschap. We zijn geen leverancier, we zijn je partner op de achtergrond die jou op de voorgrond doet schitteren.

Een uitgekiende strategie zorgt voor een gemakkelijke uitrol van je verhaal via eender welk medium.

De voordelen van Strategie
voor jouw bedrijf

Missie en Visie

Iedereen heeft eenzelfde beeld over het bedrijf, alle neuzen staan in dezelfde richting. Geen ad hoc beslissingen meer, we weten waar we naartoe willen. 

Bedrijfsmodel

We stemmen waarde, doelgroep, waardeketen en verdienmodel optimaal op elkaar af om de relevantie en omzet van het bedrijf te verhogen.

Gestalt

Een eenduidige en passende stijl, doorgetrokken op de verschillende communicatiekanalen, zorgt voor een verhoogde herkenbaarheid bij de doelgroep.

Impact

De impact van een uitgekiende strategie brengt je voordeel op (middel)lange termijn. We gaan voor sterke en positieve impact. Blijvend en voelbaar.

Volgende service

Grafisch ontwerp

Branding - Digitaal - Drukwerk

Sterke ideeën, grafisch vormgegeven, voor de meest uiteenlopende media. Zo brengen we je boodschap tot bij je publiek. Met uitstekende technische kennis en met oog voor het artistieke. Storytelling met stilstaande en bewegende beelden. 

Een succesvolle strategie?

Geef je bedrijf extra slagkracht met een sterk staaltje strategie.

Terug naar boven