Web

Website - Webshops - Interactive marketing

Voor velen de eerste kennismaking met je bedrijf. Je website, dat moet jij zijn. In digitale versie, maar met evenveel passie en uitstraling. De open armen waarmee je iemand ontvangt in het echt, zo moet je site zijn.

Icon

Icon Crosshair Website

Je identiteit en merkverhaal uitstralen en tegelijk intuïtief, interactief en responsief. Mobile friendly voor alle devices. Zo hoort een website te zijn. We zorgen ervoor.

Icon Crosshair Webshops

Je webshop makkelijk aanpassen en een overzichtelijke omgeving om je voorraad en bestellingen bij te houden en op te volgen, een webshop die zo goed is dat je je kunt bezighouden met wat je echt wilt.

Icon Crosshair Interactive marketing

Interactief, betrokkenheid van je publiek, maar jij evenzeer betrokken met je publiek. Dat maakt je marketing echt waardevol. Inhoudelijk en qua inkomsten.

De voordelen van Web
voor jouw bedrijf

Digitale voorgevel

Het web is vandaag het medium waar mensen antwoorden zoeken op hun vragen, oplossingen voor hun problemen. Een goede website brengt je in het gezichtsveld van je doelgroep.

Toegankelijkheid

Door de vele mogelijkheden leren mensen je bedrijf pas echt kennen. De band die je zo bouwt maakt een volgende stap in de aankoopcyclus makkelijker. Webshops, online contact- en andere formulieren zijn laagdrempelig.

Gebruiksvriendelijk

Een geoptimaliseerde website in design en lay-out vergroot het gebruiksgemak. Je klanten vinden zo snel hun weg naar de informatie of de producten die ze zoeken.

Integraties en koppelingen

Houd je graag je stock bij via het kassasysteem? Je ERP-pakket integreren we voor een meer efficiënte workflow.

Volgende service

Foto- en videografie

Fotografie - Videografie - Beeldbewerking - Montage

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden? Jep. De juiste beelden vertellen jouw verhaal en hebben amper tekst nodig. Studiofotografie of bij jou ter plaatse, het maakt je verhaal en identiteit sterker en beter herkenbaar. Een in-house studio en flitsende fotografen zorgen voor de juiste klik.

Even vlot op het web als Spider-Man?

Ontmoet ons team. Zij zorgen voor de tools waarmee jij je in geen tijd Peter Parker waant.

Terug naar boven