Social Media inzetten als bedrijf: De nuance tussen zwart en wit

Social media vervallen vaak in een virtuele Speakers’ Corner, maar het internet is geen Hyde Park. Een mening zonder argumenten heeft weinig waarde en de luidste roeper heeft vaak het minste te vertellen. Je als merk, bedrijf of organisatie online gestalte willen geven, betekent nog altijd een grote meerwaarde. Laat je er wel vakkundig in begeleiden.

De nuance tussen zwart en wit

Social Media inzetten als bedrijf

Kies correct
“Ja, leuk! Doen we. We laten de wereld weten dat we bestaan. Mensen zullen ons kennen. Allemaal.” Dat enthousiasme is fantastisch, maar staat doelgericht en doelbewust werken vaak in de weg. Dat je accounts begint op elk mogelijk socialmediaplatform, geen probleem. Wees je er echter wel van bewust waar elk platform voor staat. Vraag jezelf af of het kanaal van je keuze wel het beste is om jouw boodschap op te verkondigen. Anders lijk je een politicus die op TikTok zijn partijprogramma verkondigt. Je relevantie en die van je boodschap is key. De juiste boodschap moet bij de juiste ontvanger terechtkomen. Laat je begeleiden door onze specialisten. De combinatie van jouw identiteit en hun kennis van zaken komt je naam en boodschap enkel ten goede.

Dit ben ik
Als je op verschillende platformen naar buiten komt, dan is een uniforme aanpak noodzakelijk. Een  uniformiteit of herkenbaarheid die jouw identiteit weergeeft. Je identiteit, waarbij we je nauwgezet begeleiden en die doortrekken in alles. Van logo tot visitekaartje, van webdesign tot Facebookpost. Deze doordachte manier van werken vergroot de herkenbaarheid, prent je bedrijfslogo in het geheugen, laat je baseline of slogan klinken als een klok. Een afgelijnde speelruimte om je online in te bewegen, staat spontaniteit helemaal niet in de weg.
De zoektocht naar je identiteit als bedrijf is geen makkelijke oefening. Te vaak ben je zelf te betrokken om objectief dingen te kunnen vaststellen. Onze strategen zijn dan ook de aangewezen mensen om jou, je bedrijf hierin te ondersteunen.

Content van de content
Content is koning en jouw bedrijf is een goudmijn aan grote en kleine content. Verhalen, gebeurtenissen, projecten, anekdotes … ze doen je socials leven en zorgen voor trafiek naar je website, je contactpagina. De kunst bestaat erin om je content gevarieerd en met aandacht op je verschillende doelgroepen en via de juiste kanalen te brengen. Alles overal posten, het mist zijn doel volledig en potentiële geïnteresseerden haken af. Ook hier is jouw inbreng cruciaal. Jouw vakkennis in combinatie met de onze, een topcombinatie. Contacteer ons om te horen hoe wij jouw dienst of product even goed online aanprijzen als jij het verleent of installeert.

Black and White Company levert je de strategie die werkt. We zetten dingen in de verf of we nuanceren, maar wat we doen, doen we met aandacht voor de conversie die jou toekomt.
Jouw verhaal begint hier.

Terug naar boven