Digital marketeer? This way, please.

Voel je je als een vis in het water op de meest uiteenlopende social media? Switch je in je communicatie even makkelijk van toon en stijl zoals K3 van zangeressen? Verkondig je de boodschap van je klanten even gedreven als een Jehovahs getuige? Je hebt al één voet binnen de deur.
Bijt je je dan nog gretig vast in de cijfers en statistieken van je online aanwezigheid, dan moeten we toch eens praten.
Black and White Company wil een creatieve, frisse persoonlijkheid om het team te versterken. Intern praat, overleg en beslis je vlot met je collega’s, van graficus, webdeveloper en accountmanager. Voor de klant werk je online strategieën uit die je uiteraard vertaalt in sterke actieplannen waarmee zij scoren. En scoort de klant, dan wij ook.

Hoe ziet je profiel eruit? 

Je studeerde af in een richting, relevant voor de job, of je kunt relevante ervaringen voorleggen. Sowieso is enige ervaring en een beetje van een netwerk meegenomen.
SEO, SEA, de algoritmes van de social media, je vindt er je weg in en haalt er de juiste info uit. E-mailmarketing, leadgeneration en wat copywriting, het doet je enkel zin krijgen om te beginnen.
Vermeldden we creatief al?
Je werkt graag met collega’s, maar houdt net zo goed van zaken zelf verantwoordelijk uit te voeren. Je commerciële ingesteldheid, je proactiviteit en assertiviteit legt de klant, ons bureau en jou geen windeieren.

Wat krijg je in return?

Een vast contract in een werkomgeving die mee is met wat er gebeurt. Je inzet en motivatie doet ons glimlachen en het aantrekkelijk salarispakket geeft jou dan weer een smile. Professionals ondersteunen je waar nodig en wil je je verder ontplooien, dan zijn we nu al je grootste supporter.

Interesse?

​Je zou goed gek zijn deze vacature te laten passeren zonder erop te reageren. Stuur je cv en motivatie – ja, het mag ludiek – naar aris@bawc.be en je hoort ons snel.