Krijg jij de dingen het best gezegd met beelden?
Geef jij andermans verhaal visueel vorm zodat het beeld meer zegt dan 1000 woorden?
Is je antwoord ja, dan zijn we nu al fan van jou.

 
Ons strategisch communicatiebureau is op zoek naar jou.
Laat je het liefst je creativiteit de vrije loop in grafisch design, dan is die bureaustoel zo goed als de jouwe.
 
To-do lijst?
Als grafisch vormgever, designer, krijg jij het strategische traject van onze klanten vertaald in een “tastbaar” grafisch ontwerp, voor print, web en heel wat andere digitale media.
 
Samenwerken met onze accountmanagers, webdevelopers, copywriter en andere grafische collega’s neem je er -logischerwijs- bij. Hun feedback, jouw skills and knowledge, zorgen voor een knetterend, uitgewerkt concept, binnen de vooropgestelde deadline.
 
Je creatieve kronkels krijg je zodanig vertaald dat je de klant een innovatief verhaal vertelt.
 
Vooraanzicht en profiel?
Je moodboards scoren en evolueren naar killer conceptboeken. Je bent de Spiderman van ons webdesign. De tools hiervoor leggen we klaar in de Creative Cloud. Je hoeft ze enkel te hanteren met je virtuositeit.
 
Geef de strategie van Black and White kleur in je ontwerpen. Je concepten tonen je eigenheid en de briefing van de klanten spat van je werk af.
XD is dan niet enkel het programma waarmee je vooral werkt, maar ook de oldschool smiley waarmee de klant zijn tevredenheid toont.
   
What’s in it voor jou?
Een vast contract in een stabiele werkomgeving. Je enthousiasme en toewijding bezorgt je een prettig salarispakket, dé ideale koffie voor ’s morgens (4 boontjes selecteren op de machine, 180ml en go) en de juiste collega’s om je dagen mee door te komen. Professionele support en de kans om je vakgerelateerde interesses verder uit te diepen.
  
Waar wacht je op?
Ben jij onze toekomstige grafische m/v/x? Impress us your way. Stuur je cv en portfolio naar veerle@bawc.be en knock our socks off!