Black and White Company is een communicatiebureau. Om ons team sterker te maken zijn we op zoek naar een SEO-kenner die niet bang is om ook copywriter te zijn..
 
Jouw verantwoordelijkheid?
Elke dag zorg jij voor een sterke online positie van onze klanten op technisch vlak: Je zorgt er met jouw kennis van SEO en SEA voor dat websites het goed doen. Je gaat voor conversie en kunt de resultaten ook met cijfergegevens verduidelijken, intern en aan de klant. Je bent verbaal vaardig en creatief om met onze copywriter creatief te sparren.
 
Je bent gebeten door digitale media en weet dat elk kanaal of platform een andere doelstelling en impact heeft. Je kunt je aanpak afstemmen op de beoogde doelen en het gebruikte kanaal. Je wil scoren en goeie cijfers halen en je haalt ook graag eens creatief uit met je pen. 
 
Binnen het team zet jij SEO-matig de puntjes op de i zodat onze campagnes op elk vlak sterk scoren.
 
Je werkt vlot en communicatief met zowel onze grafische ploeg, webdevelopers, accounts maar ook met de klant. 
 
Profiel: 
Je genoot een relevante opleiding en bent een echte digital creative. Je  kan een relevante werkervaring voorleggen in bovenstaande domeinen. 
SEO, SEA en e-mailmarketing, leadgeneration zijn jouw dada. Blogs, social media, copywriting … ook daarin leef je je graag uit.
Je bent creatief en volgt niet alleen de ontwikkelingen in jouw vakgebied op de voet, je weet ze ook te implementeren.
Je bent collegiaal, maar kan even goed zelfstandig werken.
Jouw constructieve aanpak helpt onze digitale aanpak evolueren.
Je bent bovendien commercieel en klantgericht ingesteld. 
 
Aanbod: 
Wij bieden jou een vast contract aan binnen een stabiele werkomgeving. Tegenover jouw inzet en motivatie staat een aantrekkelijk salarispakket, sterke koffie en heel fijne collega’s. Je krijgt professionele ondersteuning en de kans om je verder te ontplooien. 
 
Solliciteren?
Ben jij gepassioneerd door alles ‘online scoren’? Overgiet jij copy van een SEO-sausje een Michelinster waardig? Dan ben jij de m/v/x die we zoeken!
 
Care to join our team? Tell us your story via veerle@blackandwhitecompany.be