Sinds jaar en dag maken we websites met kennis van zaken!  Het moet 15 jaar geleden zijn dat onze eerste site het www betrad!  Wat een ervaring, heel basic maar met zorg voor detail, zo zou je hem kunnen beschrijven.  Ondertussen is het 'net' in geen enkel opzicht nog gelijk aan wat het toen was.  Vooral de manier waarop we het net zijn gaan gebruiken kent een enorme evolutie.   

Design

Design

01 Goede communicatie

Het ontwerpen van uw website heeft een goede basis nodig. Wij beginnen daarom met een verkennend gesprek waarbij we uw wensen en doelen bepalen. De website moet immers een verlengstuk worden van uw bedrijf, en geen losstaand element. Het is dus belangrijk om een doordacht plan te handhaven.

Om ervoor te zorgen dat uw website niet alleen mooi oogt maar ook functioneel is, hechten wij veel belang aan de objectieve waarden en normen die voor het imago van uw bedrijf belangrijk zijn. Een technische analyse geeft ons en u een inzicht in hoe de website logisch in elkaar zal zitten en hoe de navigatie zal verlopen.

02 Ontwerp Website

Op basis van deze analyse geven wij uw website een look & feel. Dit gebeurt in lijn met uw bestaande huisstijl, of op basis van een door ons opgemaakte huisstijl. Wij laten ons hierin leiden door een doordacht kleurgebruik, sfeervolle beelden en een stijlvolle typografie. Op deze manier krijgen uw bezoekers een eerste indruk die smaakt naar meer.

Indien gewenst houden wij bij ons ontwerp ook rekening met verschillende formaten en groottes. Een responsive website zorgt ervoor dat uw bezoekers ook op een smartphone of tablet dezelfde ervaring hebben als op een computer.

Enkele referenties

Filters
  • Filters
  • Website
  • Offline marketing
  • Fotografie
  • Video
  • Logo
Snowtravel - Snowtravel

Klant

Snowtravel

Opdracht

Snowtravel

Winch store - Magazine Winch

Klant

Winch store

Opdracht

Magazine Winch

Nr 4 - Website en webshop Nr4

Klant

Nr 4

Opdracht

Website en webshop Nr4

Yzer Fashion - Website Yzer Fashion

Klant

Yzer Fashion

Opdracht

Website Yzer Fashion

Path - Website Path

Klant

Path

Opdracht

Website Path

VHS Europ - Website VHS Europ

Klant

VHS Europ

Opdracht

Website VHS Europ

T&d milieuadvies - T&d Milieuadvies

Klant

T&d milieuadvies

Opdracht

T&d Milieuadvies

De Reisspecialist - Website

Klant

De Reisspecialist

Opdracht

Website

Leielandscholen - Website

Klant

Leielandscholen

Opdracht

Website