Sinds jaar en dag maken we websites met kennis van zaken!  Het moet 15 jaar geleden zijn dat onze eerste site het www betrad!  Wat een ervaring, heel basic maar met zorg voor detail, zo zou je hem kunnen beschrijven.  Ondertussen is het 'net' in geen enkel opzicht nog gelijk aan wat het toen was.  Vooral de manier waarop we het net zijn gaan gebruiken kent een enorme evolutie.   

E-commerce

E-commerce

01 Online verkoop

Bent u klaar om uw product online aan te bieden? Heeft u het gepaste softwarepakket om dit te doen? Is uw stockbeheer aangepast? Heeft u online betaalmogelijkheden voorzien? Heeft u hiervoor geen pasklare antwoorden, wij gelukkig wel. Door onze jarenlange ervaring voelen wij ons hier als een vis in het water!

02 Technische kennis

Black and White Company is gespecialiseerd in het ontwikkelen van e-commerce toepassingen. De e-commerce modules van ons -inhuis ontwikkelde- webshop pakket neemt u als bedrijf heel veel werk uit handen.

Naast het opzetten van deze dienst zijn wij eveneens gespecialiseerd in het koppelen van onze toepassing aan uw ERP pakket. Op die manier bent u er zeker van dat uw stockbeheer realtime gekoppeld is met het online gebeuren. Zo kunt u zich focussen op waar u goed in bent: verkopen!

Enkele referenties

Filters
  • Filters
  • Website
  • Offline marketing
  • Fotografie
  • Video
  • Logo
Nr 4 - Website en webshop Nr4

Klant

Nr 4

Opdracht

Website en webshop Nr4

De Reisspecialist - Website

Klant

De Reisspecialist

Opdracht

Website

Giks mode - Giks webshop

Klant

Giks mode

Opdracht

Giks webshop

Jongerentravel - Website Jongerentravel

Klant

Jongerentravel

Opdracht

Website Jongerentravel

Trailfinders - Website Trailfinders

Klant

Trailfinders

Opdracht

Website Trailfinders