Sinds jaar en dag maken we websites met kennis van zaken!  Het moet 15 jaar geleden zijn dat onze eerste site het www betrad!  Wat een ervaring, heel basic maar met zorg voor detail, zo zou je hem kunnen beschrijven.  Ondertussen is het 'net' in geen enkel opzicht nog gelijk aan wat het toen was.  Vooral de manier waarop we het net zijn gaan gebruiken kent een enorme evolutie.   

E-marketing (creatieve campagne)

E-marketing (creatieve campagne)

01 Online marketing

Onder e-marketing verstaan we alle marketing die gevoerd wordt via het internet, meestal met als doel de bedrijfsresultaten te verbeteren of de naambekendheid te vergroten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van zoekmachineoptimalisatie, interactieve marketing, het gebruik van lead-based websites, reclamebanners, email marketing, affiliate marketing, virale marketing, social media marketing, enz…

02 Communicatieplan

Binnen Black and White Company zijn onze E-marketeers opgeleid om de best mogelijke campagne voor te stellen aan de hand van een weloverwogen communicatieplan. Hierbij wordt op basis van uw doelstellingen, doelgroep, boodshap... afgewogen welke strategie het best succes kan hebben.

Enkele referenties

Filters
  • Filters
  • Website
  • Offline marketing
  • Fotografie
  • Video
  • Logo
De Reisspecialist - Website

Klant

De Reisspecialist

Opdracht

Website

Giks mode - Giks webshop

Klant

Giks mode

Opdracht

Giks webshop

Fietsen Vandewalle  - Website fietsen Vandewalle

Klant

Fietsen Vandewalle

Opdracht

Website fietsen Vandewalle