Hoe uw boodschap wordt onthouden door uw klant is afhankelijk van uw woord- en beeldkeuze. Bent u er zich van bewust dat een goed ontworpen folder meer impact heeft dan een snel ontworpen vel papier?  Geef daarom de ontwikkeling & begeleiding van uw communicatie aan mensen met passie!

Flyer

Flyer

Met een flyer wil u vaak de aandacht trekken op een bepaald product of dienst!  In tegenstelling tot het gebruik van een folder moet een flyer niet alle facetten van een bedrijf behandelen.  Het is daarom belangrijk dat de inhoud van een flyer zo aangepast is dat hij in 1 oogopslag de essentie van zijn doel weergeeft!

In de praktijk zien we dat op inhoud van flyers vaak wordt gezondigd, ze zijn in het algemeen, niet goed opgebouwd, te vaag enz...  Daarom willen we het bouwen van een flyer goed begeleiden.  Voor wie is de flyer bedoeld?  Wat moet hij vertellen?  Moet hij worden bijgehouden?  Vraagt hij een bepaalde actie?  Welk gevoel moet hij oproepen? Het zijn een aantal vragen waarmee we bezig moeten zijn bij de uitwerking ervan.  Samen met u overlopen we de doelstelling die hij moet invullen en de groep aan wie hij moet worden gepresenteerd.  Uit dit gesprek wordt een concept ontwikkeld waarin onze creactieve mensen zich volledig laten gaan.  Na goedkeuring hiervan worden de grafische elementen verder aangevuld zodat u zich als bedrijf herkent in de stijl.  Na de goedkeuring van het ontwerp wordt de flyer klaargezet voor te drukken.  Ook hierbij kan u van ons het nodig advies verwachten inzaken papier, vorm enz...

Enkele referenties

Filters
  • Filters
  • Website
  • Offline marketing
  • Fotografie
  • Video
  • Logo
Barbecook - Barbecook fotografie

Klant

Barbecook

Opdracht

Barbecook fotografie

Sobabel - sobabel

Klant

Sobabel

Opdracht

sobabel

Parketcenter - Campagnebeeld Parketcenter

Klant

Parketcenter

Opdracht

Campagnebeeld Parketcenter

Yzer Fashion - Yzer Magazine

Klant

Yzer Fashion

Opdracht

Yzer Magazine

Vanomobil - Belettering motorhome

Klant

Vanomobil

Opdracht

Belettering motorhome

Jongerentravel - Ontwerp T-Shirt

Klant

Jongerentravel

Opdracht

Ontwerp T-Shirt

Trailfinders - Folder Trailfinders

Klant

Trailfinders

Opdracht

Folder Trailfinders

Ysco - Ysco Verpakking

Klant

Ysco

Opdracht

Ysco Verpakking

Duponzoo - Logo Duponzoo

Klant

Duponzoo

Opdracht

Logo Duponzoo