Hoe uw boodschap wordt onthouden door uw klant is afhankelijk van uw woord- en beeldkeuze. Bent u er zich van bewust dat een goed ontworpen folder meer impact heeft dan een snel ontworpen vel papier?  Geef daarom de ontwikkeling & begeleiding van uw communicatie aan mensen met passie!

Folder

Folder

Het maken van een folder dient met zorg en zin voor detail te gebeuren.  We helpen u als bedrijf naar het meest geschikte formaat te zoeken.  Aan de hand van een uitgewerkt concept bepalen we samen met u de stijl!   Stijl wordt gevormd door lettertype, kleur, grafische elementen, papier- en drukkeuze.  Naar gelang het onderwerp en de doelgroep waarvoor we werken wordt een maquette gemaakt, zodat u het resultaat kan voelen en bekijken.  We vinden deze manier van werken zeer belangrijk.  Het laat toe om op tijd bij te sturen en eventueel zaken te testen bij een testpubliek.  

Naast het gebruik van het juiste concept wordt naargelang het onderwerp gekozen voor een aangepast fotografie.  Dit kunnen we perfect binnenshuis organiseren omdat wij in het bezit zijn van een fotostudio en onze eigen fotografen hebben!  Op die manier wordt binnen de ziel van het concept gefotografeerd, u zal zien, dat maakt een heus verschil!

Na de conceptualisatie en fotografie wordt de folder zoals reeds gezegd gepresenteerd in maquettevorm, na goedkeuring van de inhoud wordt alles prepress klaargemaakt zodat het gedrukt kan worden.  Al deze fases worden intern begeleid. 

Enkele referenties

Filters
  • Filters
  • Website
  • Offline marketing
  • Fotografie
  • Video
  • Logo
Barbecook - Barbecook fotografie

Klant

Barbecook

Opdracht

Barbecook fotografie

Sobabel - sobabel

Klant

Sobabel

Opdracht

sobabel

Parketcenter - Campagnebeeld Parketcenter

Klant

Parketcenter

Opdracht

Campagnebeeld Parketcenter

Yzer Fashion - Yzer Magazine

Klant

Yzer Fashion

Opdracht

Yzer Magazine

Yzer Fashion - Fotografie Yzer Magazine

Klant

Yzer Fashion

Opdracht

Fotografie Yzer Magazine

Vanomobil - Belettering motorhome

Klant

Vanomobil

Opdracht

Belettering motorhome

Jongerentravel - Ontwerp T-Shirt

Klant

Jongerentravel

Opdracht

Ontwerp T-Shirt

Trailfinders - Folder Trailfinders

Klant

Trailfinders

Opdracht

Folder Trailfinders

Ysco - Ysco Verpakking

Klant

Ysco

Opdracht

Ysco Verpakking