Sinds jaar en dag maken we websites met kennis van zaken!  Het moet 15 jaar geleden zijn dat onze eerste site het www betrad!  Wat een ervaring, heel basic maar met zorg voor detail, zo zou je hem kunnen beschrijven.  Ondertussen is het 'net' in geen enkel opzicht nog gelijk aan wat het toen was.  Vooral de manier waarop we het net zijn gaan gebruiken kent een enorme evolutie.   

Hosting

Hosting

Black and White Company beheert zijn eigen servers in het datacentrum van Nossegem.  We vinden het belangrijk dat wij het onderhoud in eigen beheer kunnen doen en dat we voor heel technische zaken ondersteuning kunnen vinden bij de mensen van PC-Tech die instaan voor een goede werking van de machines.  

We hebben enkele jaren geleden de overstap gemaakt naar een cloud omgeving zodat we volledig op maat van de klant CPU en RAM kunnen vrijmaken indien daar nood aan bestaat.  Deze strategie zorgt voor een uiterst stabiele omgeving en dit vinden onze klanten en wij heel belangrijk!

Veiligheid en performantie zijn twee sleutelwoorden waar wij de volle 100% op inzetten!  Geen compromissen op dit vlak!  We hebben een gedegen backup service op verschillende niveau's zodat uw gegevens veilig bewaard blijven.  We hebben heel veel know how geïnvesteerd in beveiliging van onze severs zodat ze niet worden gehackt.  Hoe we dit juist doen, kan u altijd in een persoonlijk gesprek vernemen.

Naast de webservers beheren we ook op een tweede systeem onze mailservers, zodat ook deze 100% betrouwbaar mail leveren!  Op spam hebben we het niet zo begrepen, dus hier worden meer dan gemiddelde maatregelen genomen, we kunnen deze nog verder verfijnen op maat van de klant!

Kortom bij u staan gegevens veilig en zijn ze performant raadpleegbaar, een must voor elk bedrijf!

Enkele referenties

Filters
  • Filters
  • Website
  • Offline marketing
  • Fotografie
  • Video
  • Logo
Snowtravel - Snowtravel

Klant

Snowtravel

Opdracht

Snowtravel

Nr 4 - Website en webshop Nr4

Klant

Nr 4

Opdracht

Website en webshop Nr4

Yzer Fashion - Website Yzer Fashion

Klant

Yzer Fashion

Opdracht

Website Yzer Fashion

Path - Website Path

Klant

Path

Opdracht

Website Path

VHS Europ - Website VHS Europ

Klant

VHS Europ

Opdracht

Website VHS Europ

T&d milieuadvies - T&d Milieuadvies

Klant

T&d milieuadvies

Opdracht

T&d Milieuadvies

De Reisspecialist - Website

Klant

De Reisspecialist

Opdracht

Website

Leielandscholen - Website

Klant

Leielandscholen

Opdracht

Website

Elektriciteitswerken Roygens - Website

Klant

Elektriciteitswerken Roygens

Opdracht

Website

Diensten
Is uw domeinnaam nog vrij?