Black and White is alles behalve zwart wit! Geef uw communicatie in onze handen en ze krijgt kleur,
dit is kort samengevat de essentie van ons bedrijf!

Corporate

Missie

Black and White is een strategisch communicatie adviesbureau met maatschappelijke zetel in Lendelede en bedrijfsadres in Kuurne.   Onze primaire doelstelling is het verlenen van strategisch communicatieadvies aan bedrijven.   Om aan deze doelstelling te voldoen werken we binnen Black and White met een team van communicatiestrategen, accountmanagers, copywriters grafische beeldvormers en webdevelopers.

Binnen een wereld waarin iedereen geconnecteerd is, dienen een aantal nieuwe spelregels op vlak van communicatie gevolgd te worden.   Wij kennen die regels als geen ander en helpen bedrijven bij het (her)positioneren van hun product of dienst.  We doen dit door het volgen van een weloverwogen strategisch plan.  
Elk facet van de digitale- en traditionele communicatie wordt ontleed in functie van de missie en visie van het bedrijf.   Het feit dat mensen allemaal met elkaar in connectie staan maakt dat bedrijven niet zomaar meer los uit de pols iets kunnen meedelen.  Het moet weloverwogen en in functie van de connectiviteit gebeuren. Alleen op die manier krijgen producten en diensten een betere kans.  Het ultieme doel is communiceren in functie van conversie.  Zorgen dat een klant uw product of dienst kent en vooral gebruikt en/of koopt. Door deze win-win situatie te creëren hebben wij een langetermijnrelatie met onze klanten en hebben wij een reden van bestaan.