Hoe uw boodschap wordt onthouden door uw klant is afhankelijk van uw woord- en beeldkeuze. Bent u er zich van bewust dat een goed ontworpen folder meer impact heeft dan een snel ontworpen vel papier?  Geef daarom de ontwikkeling & begeleiding van uw communicatie aan mensen met passie!

POS-materiaal

POS-materiaal

Het ontwikkelen van POS-materiaal is even verschillend als er evenementen zijn.  We kijken samen met u als klant hoe uw boodschap luidt!  Aan de hand van de vooropgestelde doelstellingen en doelgroep wordt op een creatieve manier bekeken hoe we uw product in de kijker kunnen zetten.

Vooral bij het gebruik van POS materiaal is het belangrijk u te onderscheiden van de rest.  De overgrote meerderheid van het aanbod blijft binnen de lijnen van wat we gewoon zijn gaan vinden.  We willen graag samen met u de grenzen van de creativiteit bewandelen en hierbij de doelstellingen niet uit het oog verliezen.  Niet elke doelgroep vraagt het neusje van de zalm, alhoewel we er met zijn allen graag deel van uitmaken!

Bij de ontwikkelingsfase wordt een concept uitgewerkt waarop we verder bouwen.  Hierbij worden heel wat mogelijkheden besproken, we hebben een heuse ideeënbank waaruit we voorstellen kunnen tonen. Indien zaken wat moeilijker te visualiseren zijn, worden stalen opgevraagd of maquettes gemaakt.  Creativiteit wordt tastbaar zodat u zich een perfect beeld kan vormen van wat u mag verwachten.

Enkele referenties

Filters
  • Filters
  • Website
  • Offline marketing
  • Fotografie
  • Video
  • Logo
Barbecook - Barbecook fotografie

Klant

Barbecook

Opdracht

Barbecook fotografie

Sobabel - sobabel

Klant

Sobabel

Opdracht

sobabel

Parketcenter - Campagnebeeld Parketcenter

Klant

Parketcenter

Opdracht

Campagnebeeld Parketcenter

Yzer Fashion - Yzer Magazine

Klant

Yzer Fashion

Opdracht

Yzer Magazine

Vanomobil - Belettering motorhome

Klant

Vanomobil

Opdracht

Belettering motorhome

Jongerentravel - Ontwerp T-Shirt

Klant

Jongerentravel

Opdracht

Ontwerp T-Shirt

Trailfinders - Folder Trailfinders

Klant

Trailfinders

Opdracht

Folder Trailfinders

Ysco - Ysco Verpakking

Klant

Ysco

Opdracht

Ysco Verpakking

Duponzoo - Logo Duponzoo

Klant

Duponzoo

Opdracht

Logo Duponzoo