Sinds jaar en dag maken we websites met kennis van zaken!  Het moet 15 jaar geleden zijn dat onze eerste site het www betrad!  Wat een ervaring, heel basic maar met zorg voor detail, zo zou je hem kunnen beschrijven.  Ondertussen is het 'net' in geen enkel opzicht nog gelijk aan wat het toen was.  Vooral de manier waarop we het net zijn gaan gebruiken kent een enorme evolutie.   

Responsive

Responsive

01 De dominantie van mobiele apparaten

Smartphones en tablets zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Integendeel, ze worden populairder met de dag. En eerlijk gezegd, wie staat tegenwoordig nog recht uit zijn zetel om een adres of product op te zoeken als men een tablet naast zich heeft liggen. Veel websites zijn echter nog niet aangepast aan deze trend. Dat zorgt voor een onhandige en frustrerende ervaring voor de gebruikers. En een gefrustreerde gebruiker is in vele gevallen een verloren klant.

02 Responsive Webdesign

Responsive websites zijn hierbij de oplossing. Deze websites passen zich aan op basis van de omgeving waarin ze weergegeven worden. Een flexibele opmaak en flexibele afbeeldingen zorgen ervoor dat uw klant een even aangename indruk ervaart op een smartphone als op een computer.

Belangrijk hierbij is niet alleen een schaalbaar ontwerp, maar ook een aangepaste usability. We streven ernaar dat de website ook op alle platformen even gebruiksvriendelijk blijft. Uiteraard houden wij bij het ontwerp van een responsive website ook rekening met uw huisstijl en de normen en waarden van uw bedrijf.

Enkele referenties

Filters
  • Filters
  • Website
  • Offline marketing
  • Fotografie
  • Video
  • Logo
Snowtravel - Snowtravel

Klant

Snowtravel

Opdracht

Snowtravel

Nr 4 - Website en webshop Nr4

Klant

Nr 4

Opdracht

Website en webshop Nr4

Yzer Fashion - Website Yzer Fashion

Klant

Yzer Fashion

Opdracht

Website Yzer Fashion

Path - Website Path

Klant

Path

Opdracht

Website Path

VHS Europ - Website VHS Europ

Klant

VHS Europ

Opdracht

Website VHS Europ

Leielandscholen - Website

Klant

Leielandscholen

Opdracht

Website

Elektriciteitswerken Roygens - Website

Klant

Elektriciteitswerken Roygens

Opdracht

Website

Fietsen Vandewalle  - Website fietsen Vandewalle

Klant

Fietsen Vandewalle

Opdracht

Website fietsen Vandewalle