U kan zaken op vele manieren vertellen!  Elke doelgroep vraagt zijn verhaal, zijn stijl!  Wij willen samen met u een verhaal schrijven, met passie en zin!  Een verhaal met een doel wordt een strategie!  

Communicatieplan

Communicatieplan

Een weloverwogen plan, dit is wat we samen schrijven!  Geen Ad Hoc ideeën, maar doordacht werk maken van de toekomst! Communiceren zonder plan is zinloos, tijd- en geldverspilling.  Een helicopterview over uw bedrijf en zijn plannen, dit is wat we bieden. 
Onze ruime ervaring leert dat het schrijven van een communicatieplan verhelderend werkt.  Het biedt richting, het zet doelstellingen uit en het laat toe deze te meten en bij te sturen waar nodig.  

Een visie en een missie liggen aan de basis van ons verhaal, niet de onze maar deze van u!  Zij maken het verschil, zij leggen de basis!  Graag vertalen we deze missie en visie in een strategie.  Waarom kiezen klanten voor uw product en/of dienst.  Prijs?  Omgeving?  Imago?  Kwaliteit?  Kent u de antwoorden?  Houdt u hier rekening mee in uw strategisch model?  Hoe goed kent u uw klanten, wat vinden zij belangrijk, hoe evalueren zij u product of dienst, zijn het ambassadeurs geworden of  schrijven ze hun bevindingen op het net of social media?  U ziet vele vragen die elk hun eigen aanpak vragen.  

Communicatie kan en moet je opdelen in fases, elke fase heeft zijn eigen doelstelling en verwachtingen.  Klanten moeten met de juiste methodiek en insteek benaderd worden.  Daar bieden wij een meerwaarde.  Wij brengen in kaart waar en wanneer u kan scoren en op welke manier u dit kan doen.  Black and White, zonder poeha, recht voor de raap maar altijd verrassend en klevend!  Geef ons de kans om ons model even voor te stellen en luister naar wat dit kan betekenen voor uw bedrijf!  

Enkele referenties

Filters
  • Filters
  • Website
  • Offline marketing
  • Fotografie
  • Video
  • Logo
Sobabel - sobabel

Klant

Sobabel

Opdracht

sobabel

Parketcenter - Campagnebeeld Parketcenter

Klant

Parketcenter

Opdracht

Campagnebeeld Parketcenter