U kan zaken op vele manieren vertellen!  Elke doelgroep vraagt zijn verhaal, zijn stijl!  Wij willen samen met u een verhaal schrijven, met passie en zin!  Een verhaal met een doel wordt een strategie!  

Wat kunnen we voor u betekenen

Wat kunnen we voor u betekenen

We geven een duidelijk zicht op de weg die werd afgelegd en tekenen samen met u de toekomst. We hebben jarenlang gewerkt aan een eigen communicatieplan. De vraag waarom mensen voor een bepaalde oplossing of product kiezen, heeft ons jarenlang bezig gehouden. De vele gesprekken en onderzoeken die we rond dit thema hebben gevoerd, hebben geleid tot de ontwikkeling van een eigen model. Dit model dient als standaard om strategisch de communicatie te stroomlijnen met als enig doel: ”Haar impact te vergroten”! Alleen door aan deze doelstelling te voldoen, voel je duidelijk een ROI!  

Aan de hand van een duidelijke missie en visie wordt een situationele schets gemaakt van het bedrijf op vandaag. Hoe is het gegroeid? Wat zijn de voornaamste doelstellingen? Deze studie is niet onbelangrijk omdat het als het ware een duidelijk beeld geeft van zijn positie vandaag. Dit maakt het mogelijk om de richting voor morgen te bepalen.  

Aan de hand van de visie worden de doelstellingen voor de toekomst bepaald. Hoe wil u zich als bedrijf profileren? Voor wie wilt u werken en welke producten of diensten wilt u verder blijven produceren? De richting wordt bepaald op korte maar ook op lange termijn. Vanuit deze visie wordt een strategie bepaald. 

Alleen wie een duidelijk imago en een duidelijke identiteit heeft, kan rekenen op herkenning en erkenning! Het is van strategisch belang dat u communiceert met de juiste middelen voor de juiste doelgroep. Communicatie moet herkenbaar zijn en to the point wil ze duidelijk zijn.  

Wat wij brengen, is structuur in uw communicatie. Wij schrijven samen met u aan de toekomst van uw bedrijf. Wij bieden een helicopterview en geven een klankbord voor uw vragen en opmerkingen. Door onze kruisbestuivingen met allerhande sectoren en diensten weten wij als geen ander wat werkt op de markt!  

Enkele referenties

Filters
  • Filters
  • Website
  • Offline marketing
  • Fotografie
  • Video
  • Logo
Sobabel - sobabel

Klant

Sobabel

Opdracht

sobabel

Parketcenter - Campagnebeeld Parketcenter

Klant

Parketcenter

Opdracht

Campagnebeeld Parketcenter