Diensten

Services die je bedrijf boosten

Een allround communicatiebureau dat opereert vanuit het kleine Kuurne in groot Kortrijk. Strategie is altijd key in onze aanpak. Van daaruit zorgen we ervoor dat je web, socials, on- en offline communicatie eigentijds en passend ontworpen, scoren. 

Icon

Icon Strategie

Communicatieplan - Stijlbepaling - Actieplan

(Re)branding, in de markt zetten van een product, aanboren van nieuwe markten … Alles begint met een uiteenzetting binnen een groter geheel om de kans op succes te verhogen op korte, middel en lange termijn. Een goed begin is al het halve werk.

Icon

Icon Grafisch ontwerp

Branding - Digitaal - Drukwerk

Sterke ideeën, grafisch vormgegeven, voor de meest uiteenlopende media. Zo brengen we je boodschap tot bij je publiek. Met uitstekende technische kennis en met oog voor het artistieke. Storytelling met stilstaande en bewegende beelden. 

Icon

Icon Copywriting

Short en long copy - Doelgericht - SEO - Tone of voice

Jouw boodschap, met veel woorden of net erg weinig. Doelbewust en doelgericht. Dat is de kracht van onze copy.

Icon

Icon Digitale marketing

Social media - SEO - SEA - Content Marketing - Analytics

Door je publiek zinvolle content te geven, in te spelen op hun vragen en onderliggende behoeftes, creëren we dialoog in tijden van massacommunicatie. Dit "gesprek" met je klant zorgt voor betrokkenheid en actie.

Icon

Icon Web

Website - Webshops - Interactive marketing

Voor velen de eerste kennismaking met je bedrijf. Je website, dat moet jij zijn. In digitale versie, maar met evenveel passie en uitstraling. De open armen waarmee je iemand ontvangt in het echt, zo moet je site zijn.

Icon

Icon Foto- en videografie

Fotografie - Videografie - Beeldbewerking - Montage

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden? Jep. De juiste beelden vertellen jouw verhaal en hebben amper tekst nodig. Studiofotografie of bij jou ter plaatse, het maakt je verhaal en identiteit sterker en beter herkenbaar. Een in-house studio en flitsende fotografen zorgen voor de juiste klik.

Terug naar boven